Forumregler

Dessa regler har ställts upp för att klargöra forumanvändarnas ansvar här hos Forum. De måste följas av alla för att forumet ska bli en trevlig och givande plats för alla att vistas på.

 1. Vett och etikett på Forumet

  1. Forumet är vårt sällskapsrum! Här umgås vi på samma trivsamma och trevliga sätt som vi gör på våra träffar. Vi visar varandra respekt och hänsyn.

   Det är ett sällskapsrum som är öppet för alla att besöka och ta del av våra samtal. Och varje besökare har rätt att bli respekterad och visad hänsyn.

   När du skriver bör du tänk på att de som läser ditt inlägg är alla en enskild person – och det är den personen du "pratar" med. Det finns nämligen inga läskunniga anonyma folkhopar – lika lite som det finns läskunniga företag eller föreningar, bara enskilda personer.

   När du gör ett inlägg i en tråd som startats av någon annan visar du respekt genom att hålla dig till ämnet. Visst kan det hända att du råkar halka lite åt ena eller andra hållet. Men blir det för mycket ber du om ursäkt och återgår till ämnet igen.

   När du gör ett inlägg eller startar en tråd gör du det för att du har något att tillföra eller behöver hjälp, tips, råd med mera från flera eller någon du inte vet vem – inte för att du vill starta rabalder eller något liknande.

   Har du behov av att prata med en enskild person gör du det via personliga meddelanden eller e-post – inte i en forumtråd.

   När du startar en tråd ser du alltid till att lägga den i rätt ämne/underforum.

   När du gör inlägg tänker du på att följa de regler som finns i det avtal du tecknat med VRS och de tillhörande villkor, policyer och regler.

   2017-04-03

   #
 2. Regler

  1. ► Visa/Show - Forumet Generellt
   #
  2. ► Visa/Show - Inloggning med Gästkonto
   #
 3. Avtal

  1. ► Visa/Show - Avtal om användning av VRS Forum med personligt konto
   #
  2. ► Visa/Show - Avtal om användning av VRS Forum med gästkonto
   #
 4. Villkor

  1. ► Visa/Show - Användarvillkor
   #
 5. Policyer

  1. ► Visa/Show - Sekretesspolicy
   #