Vulcan Riders Sweden:    IT-Support / Forum & Galleri...
For a brief info on what resources this website offers for non-swedish speaking Vulcan Brothers and Sisters is on bottom of this page. Click here!

Webbmail och
 e-postlänkar!

Du kan enkelt få din webbläsare att dra igång din webbmail när du klickar på en
e-postlänk!
Här finns en enkel instruktion!

Vi använder Acrobate Reader och publicerar många dokument i PDF-format. Klicka på ikonen för att hämta hem läsaren om du inte har den!

Vi använder Javastöd på webbsajten. Hämta hem Java genom att klicka på ikonen om du saknar Java i din dator.

Forumet är klubbhusets skinnsoffa, ljugarebänk, megafon, konferens
  och lektionssal.

Du kan titta in som gäst men för att deltaga aktivt måste du registrera dig.
När registreringen är klar har du också fullt tillträde till vårt Galleri och du kan ladda upp bilder.

> Du måste ange   MEDLEMSNUMMER !
Detta inte minst p.g.a. svårigheten att annars hitta Dig igen om något går fel. Ett bortglömt användarnamn så är du omöjlig att återfinna bland över 1500 registrerade profiler.

> Tänk också på att ange VAR DU BOR ! Boendeort gör det också lättare att administrera forumet och lättare för oss andra att veta vem man pratar med.

1. Namn (signatur) och medl.nr
      Anv.namn =
(Namn12345) eller (namn#12345)

2. Var bor du?
Ort= Sverigedala eller Minstad o s v enl. din adress

Utan dessa uppgifter ingen registrering. OK!
Övriga profiluppgifter och avatar (bild) enl. eget gottfinnande.

Välkommen!

Registrera dig här!

OBS! Din Webbläsare måste kunna ta emot sk. "cookies" för att det ska kunna fungera.

Har du problem med att inte kunna se knapparna i menyerna på hemsidan när du har XP i din dator?

Klicka då på knappen till vänster och ladda hem Java och installera i din dator, så brukar problemet lösa sig.

Ett annat tips är att först titta om man har Java i sin dator men Javan kanske inte är aktiverad. Gör då så här:

1. Öppna din webbläsare (Gäller Explorer).
  2. Uppe på menyraden klickar du på "Verktyg".
  3. Under Verktyg klickar du sen på "Internet-alternativ".
  4. Då öppnas ett litet fönster med flikar upptill, klicka på fliken "Avancerat".
  5. Titta om du har ikryssat för Java, om inte kryssa i och starta om datorn. Klart!

Hoppas detta hjälper till att lösa problemet.

To our non-swedish speaking brothers and sisters:
The major part of our web site is in Swedish. There's a Google translator for your language to translate our news scroll on our main page. Go to: http://www.vulcanriders-sweden.org
You are of course more than welcome to write as a guest in our Forum. The special area for foreign guests is linked from top of the news scroll. If you got any questions, please feel free to e-mail them to either our
President or our Information officer. You are always welcome to Sweden to ride with us or just hang out. Our annual National Bike Meet always have an English version information on how to participate. See Ya!