Görans idé om en resa.............  

Vintern i Skåne, numera regntid, ligger insvept i sitt stora tjocka täcke av blygråa moln och väntar, gråter, och drömmer om december igen? Eller längtar till flytten mot "down under" kanske, där Sidneyhojar snart skall ställas in, medan våra här tages ut? 

Det regnar. I datorflimret blåser några kvarglömda upprop från fjolårets MC-sajter omkring, i brist på uppdatering. "Sommertour", "Höståket", Augusti, 5 July year 2001. 
Ja, så står det. Häng med! Möt upp! 

Ack ja! Hojen är inlåst ännu en månad, nyservad, obesiktigad, belagd med körförbud. 
Det är långt kvar till April. 

Längtar bort. Är det konstigt? Nej. 

Den regniga sensommaren -99 sitter jag och knåpar ihop en "sajt" om en drömtrip en vän, livfullt och målande, fantiserat om några år tidigare och som därför fastnat i skallen. Alstret lades så ut på nätet och si, drömmen blev en tanke och jag gick och köpte mig en hoj. 

Mål och medel. USA på MC. En inspirerande tanke.
Kämpa Göran! Så tog jag mitt MC-kort, vid 60... och tja, på den vägen.....

"Sajten" då, med tanken och drömmen? Ja, det är ju så roligt att köra "bike" överhuvudtaget, och så, den ökande dollarkursen mm.
Äh, sajten glömdes kvar ett tag, i väntan på bättre tider och på den uppdatering, Kung Bore i sin gråa filt, nu i år, inspirerat till. So what? Tja, bland över tusen hojåkare finns det väl någon/några till med barriärbrytande mål i sikte.

Drömmer gör ju alla förstås men jag menar några som verkligen "fått i skallen" något. Drömmar som sprids, blir till tankar som blir verklighet, som inspirerar till nya drömmar, som blir till tankar som........

Hänger Du med..?   http://www.bolina.hsb.se/hsidor/goran-reimer

Hej! 
Göran#428.