Vulcan Riders Swedens avtal och samverkanspartners
Till styrelsens uppgifter hör också att hålla kontakt med generalagenten Kawasaki och andra leverantörer av varor och tjänster som kan tänkas gagna verksamheten och medlemmarna i Vulcan Riders Sweden. För att komma i åtnjutande av erbjudandena måste du kunna styrka ditt medlemskap, t ex genom medlemskort!
Babysnake ger medlemmar i VRS 10% rabatt på mc-relaterade silver- och stålsmycken i deras online-shop, ange rabattkod "VULKAN".
Bernhill Motorcycle Custom & Repair (senast avstämt 20180101) i Uddevalla ger medlemmar i VRS 15% rabatt på service, reparationer och reservdelar. Läs avtalet här!
Berup.com (senast avstämt 20180212) ger 15% på Stebels horn och sortimentet kring detta!
Läs avtalet i sin helhet här!
BikeTech i Norrköping erbjuder bra rabatter på stora delar av sitt sortiment och också på Kawasakis originaldelar. Läs avtalet här!
Bilsport & MC - MC-försäkring
VRS har tecknat ett avtal med Bilsport & MC som ger våra medlemmar möjlighet att teckna ett förmånligt försäkringsavtal för hojen.
Om du är intresserad, kontakta Bilsport & MC och be om ett premieförslag. Glöm inte att tala om att du är medlem i VRS, och ange ditt medlemsnummer. 
Vår kontaktman på Bilsport & MC heter Tony Bogren.

Däckteam, Västerås (senast avstämt 20180212)

VRS-medlemmar får fri montering och balanserna vid köp av nya däck om ni kommer in med lösa hjul. På våra övriga däck och tjänster så kan vi erbjuda -15% på hela köpebeloppet gäller ej mc, vid uppvisning av medlemsbevis.

Avtalet gäller tills någon av parterna säger upp det.

Det vi gör förutom mc däck är följande:

- Full bilverkstad, Meca
- Allt i däckväg
- Hjulinställningar
- Däckhotell
- Chassi på bilar
- Ett jättestort sortiment både däck och fälg

Vi ställer självklart upp och närvarar vid lokal träff och om intresse finns kan vi ha någon träff hos oss då kan vi visa våra verksamhet bättre och bjuda på lite tilltugg samt prata massa däck.

Kawasaki Sverige
Kawasaki är klubbens största sponsor, varifrån vi har en verksamhetsgaranti, som ersättning för den reklam vi gör för märket Kawasaki Vulcan.
Lucy's Dinner
Här har VRS-medlemmar rabatt på valfri hamburgare.
Se hela avtalet
MC-Kompaniet i Väring (senast avstämt 20180212)
Har tecknat avtal som ger oss 10% på service och reservdelar. Läs avtalet här!
MerSport
Lennart Augustsson och hans företag Mersport i Ronneby är en av våra samverkansparter. Härifrån säljes alla våra klubbprylar, som finns till beskådande i vår klubbshop. Handlar du prylar här, så gynnar du klubbens ekonomi.
MTL Custom Bike Parts ger dig bra priser på delar och styling. Läs avtalet här!
Red Line Oil (senast avstämt 20180314)
Red Line Oil och VRS har träffat ett avtal som ger VRS medlemmar 20% rabatt vid ordervärde över 500:-. Läs avtalet här!
Vi har avtal med Stockholms MC Skadecenter, som bland annat ger bra rabatt på däck och servicearbete. Läs avtalet i sin helhet här!
SMC
Vulcan Riders Sweden har den 8 april 2000 upptagits såsom riksklubb i SMC, Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation. Vid VRS första konstituerande möte 1999 på High Caparral, var ett av de tagna besluten, att klubben skulle verka för ett medlemskap i SMC.

För enskild medlem i VRS innebär inte detta något automatiskt medlemskap i SMC, utan individuellt medlemskap i SMC måste på sedvanligt sätt sökas av varje medlem. När du söker SMC-medlemskap ska du ange att du är medlem i Vulcan Riders Sweden.
Strengbergs däck och Ljura gummi!
Bra priser på däck och arbete får vi hos Strengbergs däck i Södertälje och Ljura gummi AB i Norrköping. Läs avtalet här!
TH Pettersson AB I Göteborg har tecknat avtal om rabatter på MC-däck, batterier och service på hjul. Läs avtalet här!
Tui Na terapi

HÄLSOgruppen i Revinge utanför Lund erbjuder 10% rabatt på sina massage- och akupressurbehandlingar. För mer information, se denna länk..

Vincents Bike Shop i Varberg lämnar 20% på vissa däck och 10% generell rabatt till VRS medlemmar! Läs hela avtalet här!
Kawaski-auktoriserade verkstaden  Örby MC   i Hägersten erbjuder rabatter
på vinterförvaring och service till medlemmar mot uppvisande av  medlemskort
 Avtalet i sin helhet    Se här även info om stötdämpare.