Försäkringsavtal med Bilsport & MC Specialförsäkring
Klubben har sedan år 2000 ett samverkansavtal med Bilsport & MC Specialförsäkring, vilket ger oss en viss rabatt på försäkringen. Utöver det sponsrar Bilsport & MC Specialförsäkring klubben vid vissa arrangemang.

På klubbmötet på mc-mässan i Älvsjö redovisade Tony Bogren, som är vår kontaktman på bolaget, skadeutfallet för våra medlemmar som har sin försäkring hos Bilsport & MC Specialförsäkring.

Skade-utfallet är mycket lågt inom vår klubb, men tyvärr är det en mycket liten grupp av bolagets alla 3000 försäkrade Vulcan-hojar, som är registrerade som VRS-hoj. Troligen är det många medlemmar som inte har anmält till Bilsport & MC Specialförsäkring att de har tillhörighet VRS.

Om vi blir riktigt många försäkringstagare hos Bilsport & MC Specialförsäkring, kan vi utveckla vårt avtal ytterligare till förmån för bättre försäkringspremier.

Kolla på ditt försäkringsbrev om det under försäkringsnumret står ”Klubbrabatt avdragen”, och då är det VRS som du uppgivit får man anta!

Eventuellt står det kanske ”SMC-rabatt” och då ska du meddela Bilsport & MC Specialförsäkring att du ska vara VRS-kodad. Står det inget alls om rabatt så betalar du för mycket!

Kontakta Bilsport & MC Specialförsäkring via mail info@bilsport-mc.com , och uppge namn och försäkringsnummer, samt att du tillhör Vulcan Riders, om du misstänker att du inte är registrerad som VRS-medlem.

Bilsport & MC Specialförsäkring har hemsida http://www.bilsport-mc.com/