English-speaking friends can click the flag for an English version!

Ibland är oturen framme och det kan vara långt hemifrån. Syftet med Vulcan Aid är att du skall kunna komma i kontakt med andra VRS-medlemmar när du behöver teknisk assistans! För att detta skall fungera har styrelsen i Vulcan Riders Sweden sanktionerat att vi upprättar en lista med kontaktpersoner som du kan vända dig till.

Du finner listan över medlemmar i Vulcan Aid Sverige i vårt
medlemsregister på:

https://members.vulcanriders-sweden.org/Start/VulcanAid!

Där finns också en smart kartfunktion som plottar upp tillgängliga Vulcanhjälpare i din smartphone! Spara adressen ovan som bokmärke!


Internationella deltagare i Vulcan Aid hittar du genom denna PDF:

http://www.vulcanriders-sweden.org/vulcanaid/vulcanaid_europe.pdf

Spara adressen ovan som bokmärke om du är ute och reser utomlands!

Du behövs! Anmäl ditt intresse av att ingå i Vulcan Aid och med vad du kan assistera. Du anmäler dig själv i medlemsregistret genom att gå in på Mitt VRS i medlemsregistret. Klicka på Vulcan Aid och fyll i de funktioner som du kan bistå med.

Då du sparat din ändring kommer du att bli synlig som en av dem som ställer upp med hjälp och vi skickar dig en stilig pin som tack för hjälpen.Som deltagare i Vulcan Aid kommer du att få dig en pin tillsänt med Vulcan Aid-loggan i vitt och rött, att sätta på dina hojkläder för att visa att du ställer upp för Vulcan Riders medlemmar!

Det är viktigt att du ha korrekta uppgifter i medlemsregistret!
Din pin skickas till den postadress du uppgivit.

Ansvarig funktionär för Vulcan Aid är Leif 'Skipper' Olsson VRS#2000
Du når honom via e-post: vulcanaid@vulcanriders-sweden.org

 

 

Genom att anmäla dig till Vulcan Aid godkänner du att Vulcan Riders Sweden publicerar de personuppgifter som behövs för att du skall kunna delta och dessa blir tillgängliga i vår Vulcan Aid-listning i medlemsregistret utan påloggning.