Skriv ut

 

Hej alla glada Vulcaner, hoppas allt är bra.

Tillhör du en av dom som undrar över att Yamaha Custom Club:s logga syns allt mer tillsammans med VRS-loggan, inte minst här på hemsidan och att olika arrangemang sker tillsammans med YCC? Du är nog inte ensam men här kommer en liten förklaring till varför allt detta händer just nu.

Runt om i våra distrikt så har det varit samarbete med YCC på lokal nivå och det har fungerat väldigt bra. Vi har ju samma gemensamma intresse, vi kör samma typ av hojar, vi andas samma luft när vi är ute och kör, det är bara att vi åker olika märken. YCC har ungefär som VRS ett sviktande deltagande på träffar och körningar så varför inte samarbeta med varandra där vi kan och där det känns vettigt.

Vad menar vi då med det? Jo, ett exempel är då vi förra året körde en gemensam camp på Hojrock i Västervik med riktigt bra samarbete. Det var så bra att vi direkt bestämde oss för att göra likadant i år.

Ett annat exempel är att vi kommer att ha gemensam mässfest nu under mässhelgen i Göteborg och det är väldigt stor uppslutning till den, det skall bli jättekul att få träffa alla nya ansikten där.

När vi inom VRS åkte på funktionärsträffen med Vikingline nu i höstas så tyckte hela funktionärsgruppen att vi skulle utvidga samarbetet med att också köra gemensam riksträff för att öka deltagandet på just den. Riksträff 2020 kommer VRS att organisera själva men YCC kommer att bli inbjudna att deltaga på vår träff på Tångahed. De har redan bokat sin riksträff för detta året så det är för sent för dem att ändra.

2021 års riksträff planeras för fullt och där kommer vi att vara på Romme Alpins anläggning utanför Borlänge och detta kommer att gå av stapeln under sista helgen i Augusti. Detta sker då i YCC:s regi men med hjälp av VRS. 2022 kommer VRS att ordna riksträffen med hjälp av YCC och så vidare.

Vi ser med öppet sinne fram emot ett bra samarbete med våra vänner i YCC.

Ha det bra, vi ses.

Hälsningar,

Micke Moberg (Prez) och hela Styrelsen