Skriv ut

Tage "Taggen" Strandell #5447

Jag är en snubbe född en av de sista dagarna 1948. Bosatt i Uppsala och intresserad av att köra min VN1600 CT runt Sverige och Europa i övrigt. Jag är förstagångsförbrytare och gjorde mitt första tillslag, april 2007, på en VN1500 CT. Samtidigt gick jag med i ett, för mig då okänt, MC-gäng vid namn Vulcan Riders Sweden.

Ja, vad säger man – jag är väl inte riktigt klok. Men å andra sidan har jag upptäckt att man kan ha mycket roligare i livet om man har en eller annan skruv som gängar ur sig ibland. Inte minst i det här gänget ;-})  Så jag trivs både med hojåkandet och alla underbara människor jag träffar genom att vara med på körningar och träffar både land och utrike runt.

Har du inte träffat mig förut så känner du igen mig på min mustasch – } – och på att jag ofta bär på en kamera, något större, och en kameraväska. Tveka i så fall inte att ta kontakt med mig, trots kameran ;-})

Du har säkert en hel del att dela med dig av och som kan vara av värde för mig som Webmaster. Och förhoppningsvis kan du få något av mig.

Tillsammans skapar vi värden!

Skicka e-post till Taggen