Skriv ut

Att vara medlem i VRS innebär att du genast får flera tusen kompisar, får möjlighet att vara med på massor med träffar och planerade eller spontana körningar som arrangeras av våra funktionärer eller andra medlemmar. Du kan få tips och råd i tekniska frågor, resmål, boende - ja i princip allt du kan tänka dig kring hojåkning.

Dessutom får du tillgång till det vi kallar Vulcan Aid. Det är ett stort antal medlemmar som du kan kontakta på din resa när du behöver hjälp. Det kan röra sig om boende, bärgning, verkstad och mycket annat. De finns runt om i hela vårt avlånga land - ja det finns även många runt om i hela Europa.

Var och en som äger en Kawasaki Vulcan hoj och har en fungerande e-postadress kan vara medlem i föreningen. Även make/maka//partner i samma hushåll med egen e-postadress kan vara medlem.

I samband med medlemsansökan godkänner du att vi får lagra dina personuppgifter i vår databas samt att vi får publicera dem på vår webbplats i enlighet med GDPR.

Från och med 1 april 2004 är det förbjudet att skicka e-postreklam som du inte på förhand,, har samtyckt till. Samma sak gäller för SMS, MMS och automatiska uppringningar. Liknande regler gäller inom hela EU.

Läs vår GDPR-policy