Skriv ut

Medlemsregistret innehåller uppgifter om våra Medlemmar, Funktionärer, Vulcan Aid med mera.

Varje medlem har i samband med medlemsansökan medgivit att vi lagrar hans/hennes personuppgifter i vår databas samt att vi får publicera dem på vår webbplats. I detta sammanhang följer vi helt Personuppgiftslagen - PUL och Marknadsföringslagen.

Ändra dina uppgifter i Medlemsregistret

Du kan själv ändra dina kontaktuppgifter, ditt smeknamn, din hoj och ditt lösenord samt eventuellt engagemang i Vulcan Aid.

OBSERVERA! Om du sålt/bytt din hoj måste du omgående gå in och ändra din hojs registreringsnummer! - Detta för att den nya ägaren ska kunna registrera sitt medlemskap med den hojen.

Kontakta Medlemsansvarig för att ändra:

Gå till - Kontakta oss - och välj ämnet: "Ändra i medlemsregistret".

Logga in på Medlemsregistret - öppnas i nytt fönster

Jag har användarnamn och lösenord

Jag är medlem och vill ha lösenord

Manual för medlemsregistret


Detta säger lagen om att skicka nyhetsbrev och reklam

Den 1 april 2004 ändrades den svenska marknadsföringslagen och gjorde det förbjudet att, utan tillåtelse, skicka reklam via e-post, SMS, MMS, fax och automatiska uppringningar till privatpersoner och enskilda firmor. Lagändringen berodde på ett EU-direktiv och snarlika regler gäller numera inom hela EU.

Enda undantaget är om det redan finns en relation mellan företaget och mottagaren, då är det tillåtet att skicka reklam under förutsättningen att mottagaren inte aktivt tackat nej till reklam, att reklamen gäller produkter eller tjänster som är snarlika dem mottagaren tidigare köpt och att mottagaren enkelt kan avsluta sin prenumeration. Det måste även finnas en tydlig avsändare för nyhetsbrevet.

För närmare information om PUL - Klicka här