Skriv ut

Dennis Kristensen #10397

Hej på er,

Är en ursprungligen dansk kille född 85, men som bott utanför Vetlanda sedan 89. Bor tillsammans med min sambo My och min son.

Jobbar som Elektriker sedan snart 15 år tillbaka. Något jag trivs bra med. Har alltid haft många järn i elden, men just nu så går mycket av tiden till löpning, lite golf och hojen.

Har kört MC sedan jag var 16 och har provat allt från sporttouringcyklar till glidare. Har kört en hel del hoj, både i Sverige och neråt Europa. Köpte min första Vulcan-hoj, en Mean Streak 1600 i slutet av säsongen 2017 och fick efter ca 7 minuter ett meddelande från Tomas Samuelsson (Vår tidigare eminente Teknikanvariga) att hade jag en Vulcan, så fanns det bara en sak att göra, Vulcan Riders ;) Sambon tyckte väl inte direkt att mean streakens passagerarsadel var en dröm & vi köpte därför en VN1600 CT, så nu åker hon med så ofta hon hinner.

Har sedan jag gick med kört en del både med Värnamo och Kalmar/Öland. Men hoppas att som DA kunna locka ännu flera till föreningen. Så att vi kan bli lite fler aktiva här i regionen.

Hoppas vi ses snart där ute på vägarna :)

Mvh

Dennis

Skicka e-post till Dennis